Dezinfectia

deratizare

Exista mai multe tipuri de dezinfectie: DEZINFECTIA PROFILACTICA si DEZINFECTIA CURATIVA ce au ca scop impiedicarea raspandirii microbilor si a germenilor. 

 

Scopul DEZINFECTIEI PROFILACTICE este acela de a stopa dezvoltarea si propagarea microbilor si a germenilor ce sunt daunatori sanatatii. Acest tip de dezinfectie este adresat in mod special persoanelor juridice si se executa o data pe luna in locatii precum scoli, gradinite, spatii destinate alimentatiei publice. Pentru alt gen de activitate, dezinfectia profilactica se executa o data la 3 luni.

Scopul DEZINFECTIEI CURATIVE este acela de a combate infectarea si imbolnavirea prin distrugerea focarelor infectioase daunatoare sanatatii si se executa la cerere. Acest tip de dezinfectie se efectueaza pentru a combate si stopa raspandirea bolilor infectioase ce sunt provocate de agenti infectiosi transmisibili, care pot fi microbi, virusi, paraziti mono sau pluricelulari sau fractiuni proteice. 


Dezinfectia este procesul de igienizare care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata a formelor vegetale ale microorganismelor ce sunt daunatoare sanatatii si completeaza operatiunile de curatenie. 

Din punct de vedere tehnic, dezinfectia se deosebeste de sterilizare unde materialul este complet eliberat de microorganisme.

Dezinfectia reduce numarul germenilor la un factor ce nu mai este periculos pentru sanatate si este recomandata pentru a trai intr-un mediu sanatos. Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se distrug formele vegetale ale microorganismelor din mediul inconjurator in vederea combaterii si prevenirii bolilor transmisibile si a diverselor infectii.


Oferim servicii profesionale de dezinfectie in Bucuresti si Ilfov folosind un personal calificat, echipamente de ultima generatie si substante specializate.